Kesäkokouksen päätöksiä

Vetelin Erä päätti metsästyksen järjestelyistä kesäkokouksessa saaliskiintiöiden osalta Kauris: seurakohtainen kiintiö 30 kaurista (ml. kevätpukkijahti). Kaatoilmoitus omariistaan sekä seuran sihteerille. Jäsenkohtainen saaliskiintiö:
Teeri: 5 kpl, urosmetso: 1 kpl, pyy: ei kiintiötä, koppelo, riekko, fasaani ja peltopyy on rauhoitettu kokonaan.
Kyläaukio (VT13-Heikkiläntie-Räyringintie) on rauhoitettu metsästykseltä, poislukien pienpetojen loukkupyynti sekä rusakkojahti. Polsonnevan kytömaa on rauhoitettu kauriin pyynniltä.

Jäsenkortit ovat lunastettavissa KoneSportista käteisellä tai tilisiirtona maksamalla seuran tilille. Vieraskortit (päiväkortti) ja vuosikortit lunastettavissa myös KoneSportista tai tilisiirtona seuran tilille. Maksussa tilille mainittava vieraan nimi ja jahtipäivä(t). Vieras metsästää isännän kiintiöstä. Vieras-/vuosikorttilaisille ei lajikohtaisia rajoituksia. Vuosikorttilaisella yhdistyksen jäsenen mukainen kiintiöoikeus. Seuran jäsenen mukana pienpetoja metsästävä henkilö ei tarvitse vieraskorttia.

Kokouksessa palkittiin myös pienpetojen ja varislintujen pyyntikampanjassa menestyneet.

Lintuinfluenssan vuoksi jäseniä pyydetään seuraamaan aktiivisesti Ruokaviraston, Riistakeskuksen sekä Metsästäjäliiton ohjeistusta taudin leviämisen ehkäisemiseksi.

Polsonnevan kytömaan rauhoitusalue kauriilta.